Materiál: japonská oceľ VG10 / tvrdosť 60 Rockwell
Dĺžka / hrúbka čepele: 20,5 cm / 2 mm
Uhol brúsenia: 18°
Prevedenie: ručne kované v piatich vrstvách / rukoväť z koreňového dreva
Balenie: drevená kazeta
FORGED Katai – Porcovací nôž 20,5 cm
128,00 € s DPH
Nôž na porciovanie má dlhú úzku čepeľ, ktorá znižuje odpor a priľnavosť pri krájaní mäsa alebo rýb. Ideálne aj pre porciovanie pod uhlom.
Pri navrhovaní radu Katai bol kladený dôraz na pútavý dizajn a kvalitné prevedenie. Ostrie je ručne kované v 5 vrstvách japonskej ocele VG10. Rukoväť je vyrobená z koreňového dreva, ktoré je najprv vyplnené živicou. Potom sa lisuje a následne tvaruje. Každý nôž je tak jedinečný povrchom, veľkosťou aj tvarom.
- Popis